Cererile de arestare pentru senatorii Vâlcov şi Şova vor fi discutate "la pachet" miercuri, în plen

Plenul Senatului va discuta în şedinţa de miercuri "la pachet" solicitările de arestare preventivă în cazurile senatorului PSD Dan Sova şi al senatorului Darius Vâlcov, a anunţat preşedintele Comisiei juridice, senatorul Cătălin Boboc.

313 afișări
Imaginea articolului Cererile de arestare pentru senatorii Vâlcov şi Şova vor fi discutate "la pachet" miercuri, în plen

Darius Vâlcov şo Dan Şova (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Raportul (în cazul senatorului Dan Şova - nr) este intocmit de săptămâna trecută, a fost şi semnat de mine, a fost o singură problemă. Doamna secretar al comisiei nu a venit la timp, probabil, ca să îl semneze. Între timp, el este semnat şi a si hotărât Biroul Permanent să le introducă pe amândouă, pentru a nu strica o zi de plen, miercuri. Înţeleg că o sa le introducă pe amândouă, şi pe cel în cazul senatorului Valcov pe ordinea de zi a şedinţei de plen al Senatului, de miercuri", a afirmat preşedintele Comisiei juridice a Senatului.

El a adaugat că, marţi, Comisia juidică se va pronunţa în cazul senatorului PSD Darius Vâlcov.

"Asta înseamnă că până mâine (marţi-n.r) Comisia juridică va depune raportul cu privire şi la solicitarea Parchetului în cazul senatorului Vâlcov. Acum, în comisie o să facem o şedinţă scurtă, pentru a deschide dosarele în cazul lui Vâlcov, pentru a începe procedura de studiere. Începând de astăzi, dacă deschidem dosarele, domnul Vâlcov poate veni la comisie să studieze dosarele", a mai spus preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Cătălin Boboc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici