CExN al PSD de la Neptun. Ecaterina Andronescu se alătură primarului Capitalei: Scrisoarea mea şi ce a zis Gabriela Firea trebuie dezbătute fără patimă

Senatorul Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă, la Neptun, că scrisoarea sa şi cererea Gabrielei Firea referitor la demisia ministrului de Interne ar trebui dezbătute în PSD ”fără patimă, cu răbdare şi cu înţelepciune”, ea făcând şi un apel la partid să-şi schimbe atitudinea faţă de diaspora.

3967 afișări
Imaginea articolului CExN al PSD de la Neptun. Ecaterina Andronescu se alătură primarului Capitalei: Scrisoarea mea şi ce a zis Gabriela Firea trebuie dezbătute fără patimă

CExN al PSD de la Neptun. Ecaterina Andronescu se alătură primarului Capitalei: Scrisoarea mea şi ce a zis Gabriela Firea trebuie dezbătute fără patimă

Eu cred că aceste lucruri trebuie discutate, ce am scris eu în scrisoare şi ce a zis Gabriela Firea, pentru că eu cred că trăim într-o perioadă în care politica trebuie abordată cu puţin mai mult decât până acum, în sensul că ceea ce se întâmplă trebuie discutat cu oamenii, nu trebuie create tensiuni şi divizarea aceasta pe care o simţiţi fiecare. Trebuie să dezbatem fără patimă, cu răbdare şi cu înţelepciune, pentru că oamenii ne-au trimis să guverm această ţară”, a declarat senatorul PSD Ecaterina Andronescu.

Ea a reluat ideea potrivit căreia România poate avea ”un guvern mai performant”.

Andronescu a mai spus că scrisoarea va fi discutată ”poate” în şedinţa grupurilor parlamentare, care se va desfăşura sâmbătă, după şedinţa CExN.

”Eu le reproşez unor miniştri că nu fac performanţă, că nu dau rezultatele la care noi ne aşteptăm. (...) Trebuie (social democraţii - n.r.) să ne schimbăm atitudinea faţă de diaspora. Diaspora reprezintă românii care au fost nevoiţi să plece de aici şi faţă de care şi noi avem o răspundere”, a adăugat senatorul PSD.

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, la începutul săptămânii trecute, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea, precum şi pregătirea unui guvern PSD de „super profesionişti”. Andronescu afirmă că PSD trebuie să salveze atât ţara cât şi partidul "de la un dezastru major" spre care se îndreaptă "vertiginos". În scrisoare, aceasta mai afirmă că Guvernul Dăncilă nu reprezintă PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici