Cezar Preda, atac dur la adresa lui Ponta şi Antonescu: Doi megalomani, vor aplauze şi ovaţii ca ultimul dictator al României

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, că programarea lansării candidaţilor USL în acelaşi timp cu Congresul PPE dovedeşte frustrarea liderilor USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, el afirmând că "niciun om sănătos la cap" nu ar face aşa ceva.

449 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda, atac dur la adresa lui Ponta şi Antonescu: Doi megalomani, vor aplauze şi ovaţii ca ultimul dictator al României

Cezar Preda (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În timp ce PDL oferă o viziune pentru viitorul României, USL vrea să ne aducă în trecutul ceauşist prin mitingul mamut pe stadion în dispreţul cetăţenilor acestei ţări. Evenimentul acesta faraonic pe care şi-l propune USL pe stadion, blocând jumătate din Bucureşti, este tipic manifestărilor pe care Nicolae Ceauşescu le făcea", a spus Preda.

El i-a calificat pe Victor Ponta şi Crin Antonescu drept "doi megalomani care vor şi ei aplauzele şi ovaţiile de care se bucura ultimul dictator al României". "Este o frustare a domniilor lor să programeze acest eveniment când popular europenii, când liderii de stat şi de guvern prieteni ai României vin la Bucureşti", a adăugat Preda.

Liderul PDL a spus că niciun om sănătos la cap nu iniţiază acţiuni politice peste un congres de o asemenea anvergură şi că PDL şi-a retras o moţiune în Parlament pentru că dezbaterea ei a fost pusă în prima zi a congresului PPE.

"Niciodată oamenii politici responsabili nu boicotează şi nu suprapun acţiuni politice peste acţiuni de interes internaţional european", a mai spus Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici