Cezar Preda: Gestul lui Stănişoară e fără comentarii. Niciodată nu a transmis nemulţumiri PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că plecarea lui Mihai Stănişoară "este fără comentarii" şi a arătat că nu înţelege atitudinea acestuia, arătând că Stănişoară a "beneficiat din partea PDL de toate funcţiile posibile", inclusiv cea de ministru.

224 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Gestul lui Stănişoară e fără comentarii. Niciodată nu a transmis nemulţumiri PDL

Cezar Preda: Gestul lui Stănişoară e fără comentarii. Niciodată nu a transmis nemulţumiri PDL

Cezar Preda a spus că Mihai Stănişoară nu a avut niciodată o nemulţumire pe care să o transmită conducerii PDL.

"Este pur şi simplu fără comentarii! Un om care a beneficiat din partea PDL de toate funcţiile posibile, inclusiv ministru, şef de comisie, lider de grup, are o asemenea atitudine! Nu se comentează, lumea analizează ce putea să determine un om să facă asemenea gest. Nu a avut niciodată nemulţumiri pe care să ni le transmită", a precizat Cezar Preda.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici