Chiliman către USL: Nu copiaţi năravurile lui Băsescu. Nu-l înlocuiţi cu un individ mai rău decât el

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, le-a spus, sâmbătă, candidaţilor USL din sector, să nu copieze "năravurile lui Traian Băsescu" şi să aibă grijă să nu îl înlocuiască pe acesta cu "un individ mai slab pregătit, mai rău decât el, fără caracter, fără bun simţ".

765 afișări
Imaginea articolului Chiliman către USL: Nu copiaţi năravurile lui Băsescu.  Nu-l înlocuiţi cu un individ mai rău decât el

Chiliman către USL: Nu copiaţi năravurile lui Băsescu. Nu-l înlocuiţi cu un individ mai rău decât el (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Oamenii vor unitate, nu dezbinare. Cer oprirea războiului politicianist. Încetaţi să-i mai împărţiţi în două tabere! În băsişti şi anti-băsisşti. Nu copiaţi năravurile lui Trian Băsescu! Aveţi grijă să nu-l înlocuiţi pe Traian Băsescu cu un individ mai slab pregătit decât el, mai rău decât el, fără caracter, fără bun simţ", i-a îndemnat Chiliman pe reprezentanţii USL, reuniţi la lansarea candidaţilor Uniunii din Sectorul 1 pentru alegerile parlamentare.

El a mai spus că oamenii s-au săturat de "vorbe goale, de promisiuni deşarte" şi le cer politicienilor să se ocupe în primul rând de problemele economice.

"Oamenii vor mai mult respect (...). Nu le promiteţi că le măriţi pensiile atunci când ştiţi că nu o puteţi face. Aveţi însă grijă ca măcar să nu le scădeţi pe cele de acum. Respectaţi-i pe toţi românii şi nu-i trataţi de proşti sau imbecili, aşa cum procedează unii politicieni neisprăviţi, care stau toată ziua pe ecranele televiziunilor de ştiri", a adăugat Andrei Chiliman.

Lansarea candidaţilor USL pentru Sectorul 1 a avut drept slogan "La datorie pentru România", fiind prezenţi candidaţii Titus Corlăţean, Dan Tudorache, Vlad Nistor, Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban, Diana Tuşa, precum şi fostul şef al statului Emil Constantinescu, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, deputatul NL Eugen Nicolăescu, seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici