Chiliman: Un congres ar face mai mult rău PNL la ora actuală, nu este necesar

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat, luni, că PNL nu are nevoie, în acest moment, de un congres extraordinar, pentru că ar face mai mult rău, el apreciind că numărul vocilor din partid care cer acest lucru este limitat la câteva persoane.

42 afișări
Imaginea articolului Chiliman: Un congres ar face mai mult rău PNL la ora actuală, nu este necesar

Chiliman: Un congres ar face mai mult rău PNL la ora actuală, nu este necesar (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Numărul de voci care cer congres extraordinar este foarte limitat. Sunt câteva persoane care cer congres. PNL nu are nevoie de un congres, are nevoie la ora actuală de o alianţă, pe care să o facem în aşa fel încât să dărâmăm actuala putere", a spus Chiliman.

El a arătat că un congres ar face mai mult rău PNL în acest moment şi a optat pentru o negociere bazată pe principii.

"Un congres ar face mai mult rău la ora actuală PNL. Nu cred că este necesar un congres. Trebuie numai o negociere făcută de pe principii foarte clare cu PSD şi cu ceilalţi care vor să se alăture acestei acţiuni politice", a spus Chiliman.

El a adăugat că alianţa cu PSD trebuie făcută politic pentru dărâmarea "Guvernului Băsescu-Udrea-Boc".

Deputatul PNL Ludovic Orban a susţinut recent, la Pro Tv, că trebuie convocat un congres extraordinar pentru aprobarea alianţei cu PSD, însă liderul liberal Crin Antonescu a replicat că, potrivit Statutului, această alianţă trebuie aprobată de Delegaţia Permanentă a partidului.

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia unei alianţe politice cu PSD este una foarte importantă, el apreciind că aceasta trebuie luată de către Congresul extraordinar al formaţiunii.

Liderii PNL şi PSD au declarat că intenţionează să încheie această alianţă până la începutul lunii martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici