Cine este George Tuţă, cel care este pe cale să-i sufle postul Clotildei Armand. Legătura cu SRI

George Tuţă, candidatul Alianţei PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, a fost asimilat cu serviciile de informaţii, pentru care a lucrat în intervalul 2016-2018.

Urmărește
5230 afișări
Imaginea articolului Cine este George Tuţă, cel care este pe cale să-i sufle postul Clotildei Armand. Legătura cu SRI

Cine este George Tuţă, cel care este pe cale să-i sufle postul Clotildei Armand. Legătura cu SRI

Candidatul coaliţiei a declarat la fiecare ieşire publică faptul că nu regretă „nicio clipă” că a lucrat în Serviciul Român de Informaţii (SRI), unde a fost consilier al directorului Eduard Hellvig.

Liberalul care a aprins lupta de la Sectorul 1 a afirmat că a deţinut o funcţie administrativă, motiv pentru care a trebuit să devină ofiţer.

„Am lucrat cu Edward Hellvig şi în Parlamentul României şi la Ministerul Dezvoltării când a fost ministrul Dezvoltării şi în Parlamentul European. Am lucrat inclusiv în PNL când dumnealui era secretar general, iar eu eram secretar general adjunct.

În momentul în care a primit propunerea de a deveni directorul SRI, mi-a propus să am acelaşi rol de consilier, un rol administrativ. Categoric, acceptând această ofertă, a trebuit să devin ofiţer”, a spus Tuţă, la Euronews.

”Am avut un rol administrativ, nu am avut o muncă, aşa cum e ea cunoscută operativă. Respect oamenii din SRI. Este o instituţie extrem de recunoscută la nivelul comunităţii de intelligence din lume. Chiar la NATO are o imagine foarte bună şi asta o vedem prin rapoartele publice”, a comentat George Tuţă, cu acelaşi prilej.

Ionel Stoica, purtătorul de cuvânt al primăriţei în funcţie, a scris, printre altele, într-o postare pe Facebook:

„Da, este mare interesul pentru Sectorul 1, miza imobiliară este pe primul loc (Gaşca imobiliară din jurul baronului PNL de Ilfov, Thuma Hubert, a băgat bani grei în campania PSD-PNL de la Sectorul 1).

Pe lista de candidaţi PSD- PNL la Consiliul Local al Sectorului 1 este chiar şi un angajat de la CJ Ilfov, vrea baronul să aibe acolo pe cineva, of), pentru că nu se mai betonează spaţiile verzi, nu mai răsar blocuri în cartiere de case şi se respectă la literă legislaţia din domeniul urbanismului”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici