Ciolacu a convocat CEx la PSD, după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe buget: Nu excludem o moţiune de cenzură

Marcel Ciolacu a convocat Comitet Executiv al PSD, luni, pentru a stabili dacă partidul va depune o sesizare la CCR sau o moţiune de cenzură, după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe prioiectul de lege privind bugetul de stat pentru 2020.

367 afișări
Imaginea articolului Ciolacu a convocat CEx la PSD, după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe buget: Nu excludem o moţiune de cenzură

Ciolacu a convocat CEx la PSD, după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe buget: Nu excludem o moţiune de cenzură

„În ceea ce priveşte o eventuală sesizare la Curte, o decizie politică pe care doresc să o iau în cadrul partidului. O să vorbesc cu colegii mei astăzi să facem un Comitet Executiv în principal pe această temă în ziua de luni”, a spus Marcel Ciolacu, după plenul din Camera Deputaţilor.

Întrebat dacă PSD va depune moţiune de cenzură după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe buget, Ciolacu a precizat că nu exclude această variantă.

„Nu este nimic exclus. Cred că ar fi cea mai stufoasă moţiunea de cenzură, dar în acest moment matematic vorbind există o majoritate. În primul rând să vedem forma. O să analizăm în detaliu să vedem exact ce cuprinde bugetul”, a subliniat Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a anunţat că membrii partidului specializaţi în domeniul economic se vor reuni, miercuri, pentru a analiza bugetul.

„Urmează în cursul zilei de astăzi cu mai mulţi colegi din domeniul economic să avem o şedinţă la partid şi să parcurgem întregul buget”, a conchis Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
buget,
asumare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici