Ciolacu: A venit momentul ca statul să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal

„A venit momentul să ne asumăm ca şi stat român, ca şi guvernul României să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal”, spune premierul Marcel Ciolacu, după ce naţionala României s-a calificat la Campionatul European 2024.

233 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: A venit momentul ca statul să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal

Ciolacu: A venit momentul ca statul să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal

„Echipa României a reuşit să învingă şi aseară (marţi seara - n.r.) pe Arena Naţională şi să se situeze pe primul loc în grupă, cu aproape cinci puncte în faţa celei de-a doua echipe clasate. Cred că a venit momentul să ne asumăm ca şi stat român, ca şi guvernul României să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal. Dacă actuala naţională ne-a redeschis o speranţă în ceea ce priveşte fotbalul românesc, cred că şi statul român, guvernul are datotria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în academii de fotbal, alături de FRF, ca să creem o bază cât mai solidă şi o perspectivă cât mai clară penbtru viitorul fotbalului românesc, atât de mult aşteptat de noi toţi microbiştii şi de noi toţi românii”, spune premierul Marcel Ciolacu.

Echipa naţională de fotbal a României a câştigat marţi seara ultima partidă a preliminariilor de calificare la Campionatul European, în compania Elveţiei, cu scorul de 1-0 (0-0). Victoria face ca România să termine Grupa I pe prima poziţie, cu 22 de puncte, cu 5 peste Elveţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici