Ciolacu, avertisment pentru cei responsabili de neregulile din cheltuielile PSD: Cine a făcut tâmpenii va trebui să răspundă

Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Timişoara, că cei responsabili pentru neregulile din cheltuielile PSD, făcute în 2018 din bani publici, vor trebui să răspundă. Preşedintele interimar al PSD a precizat că o amendă a fost dată în acest caz.

182 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, avertisment pentru cei responsabili de neregulile din cheltuielile PSD: Cine a făcut tâmpenii va trebui să răspundă

Ciolacu, avertisment pentru cei responsabili de neregulile din cheltuielile PSD

"Am cerut şi eu parte din raport să-mi explice. Am înţeles că raportul s-a închis. A existat o amendă. Cine a fost, o să răspundă. Cine a făcut tâmpenii, trebuie să răspundă", a spus Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, întrebat despre un raport întocmit de Curtea de Conturi şi Autoritatea Electorală Permanentă privind nereguli în cheltuielile făcute de partid în 2018 din banii de subvenţii.

Anterior, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că a găsit PSD tras pe linie moartă, „un dezastru financiar, organizatoric şi comunicaţional”.

„Meritul lui Ciolacu şi a Biroului permanent că a reuşit să pună partidul pe şine şi a început să se mişte”, a mai spus acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici