Ciolacu cere autorităţilor locale să fie în alertă în minivacanţă

Cer tuturor autorităţilor locale să fie în alertă acolo unde vremea rămâne încă potrivnică şi să acţioneze rapid în caz de urgenţă, afirmă premierul Marcel Ciolacu, înaintea minivacanţei care începe joi.

155 afișări
Imaginea articolului Ciolacu cere autorităţilor locale să fie în alertă în minivacanţă

Ciolacu cere autorităţilor locale să fie în alertă în minivacanţă

„Fiindcă urmează minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie, cer tuturor autorităţilor locale să fie în alertă acolo unde vremea rămâne încă potrivnică şi să acţioneze rapid în caz de urgenţă. Sper că toţi românii se vor bucura în linişte de aceste zile şi, mai ales de Ziua Naţională. Le doresc ca, alături de familiile lor, să ne arate cum se sărbătoreşte româneşte”, spune la începutul şedinţei de Guvern Marcel Ciolacu.

Românii vor avea parte de o minivacanţă de patru zile, de joi, 30 noiembrie, până duminică, 3 decembrie. Ziua de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, este sărbătoare legală şi zi nelucrătoare, conform Codului Muncii. La fel, şi 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici