Ciolacu, dacă pierde alegerile: Vreau să fiu un om fericit

Premierul Marcel Ciolacu spune că, dacă ar pierde alegerile, ar pleca de la conducerea PSD: „vreau să fiu un om fericit. Nu poţi să fii fericit dacă eşti frustrat”. Ciolacu a spus şi de la cine are cel mai frumos ceas.

275 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, dacă pierde alegerile: Vreau să fiu un om fericit

Întrebat, vineri seara, la România TV, dacă e conştient că, dacă pierde alegerile devine istorie, Ciolacu a afirmat: „Când am pierdut un rând de alegeri, în acel moment voi pleca din funcţia de preşedinte al partidului. (...) E o democraţie tânără în România, este pentru prima oară când cele două mari partide ale României au convenit un lucru şi s-au ţinut de el până la capăt. Din punctul meu de vedere am intrat într-o democraţie consolidată. Dacă acest lucru s-a văzut într-o coaliţie, trebuie să vadă şi în interiorul unor partide. Cum să rămân la partid dacă am pierdut alegerile, ce să le spun colegilor mei? La partid rămâi cât câştigi”.

În ce priveşte procentele obţinute la alegeri, Ciolacu spune că destinaţia este aceeaşi: „vei pleca de la conducerea partidului”.

„Nu trebuie să fiu neapărat şef de partid sau prim-ministru sau ministru, trebuie să fiu în echipă, dacă are echipa nevoie de mine, şi mai departe voi rămâne la masă, îi voi ajuta. Totul e ciclic, nu există urcuş fără coborâş. Nu am pretenţii să mă caute lumea peste câţiva ani cum mă caută acum”, adaugă Ciolacu.

„Nu am aşteptări. (...) Prefer să rămân cu cercul meu de prieteni”, adaugă acesta pentru eventualiatatea în care ar pierde alegerile.

Întrebat dacă s-ar întoarce „la covrigăria din Buzău”, premierul a spus că „nu e covrigărie. Eu am avut un magazin la un moment dat, apoi am avut vreo şase sau şapte, le-am cumpărat pe toate de la concurenţă. M-am plictisit, am închiriat şi m-am apucat de politică, m-am făcut consilier municipal. Nu am nevoie de pensie specială, la fiecare sfârşit de mandat mi-am dat demisia ca să nu am pensie specială. Am muncit de la 19 ani. Eu şi familia mea avem din ce trăi, nu suntem bogaţi, nu suntem săraci, ne permitem un concediu”.

Chestionat dacă are ceas de 30.000 euro, Ciolacu a spus că nu are şi nici nu îi trebuie: „cred că cel mai frumos ceas al meu îl am de la Angel Tîlvăr, un ceas sport, l-am folosit şi în Deltă, e vreo 700 lei. Eu vreau să fiu un om fericit şi nu poţi să fii fericit dacă eşti frustrat şi dacă ai aşteptări mai mari de la cei din jur”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici