Ciolacu, despre aderarea României la Schengen: Să fim uniţi! Nu e loc de orgolii şi rivalităţi

Liderul PSD, marcel Ciolacu, a făcut un apel ca toate partidele să utilizeze contactele pe care le au în familiile lor politice europene, pentru susţinerea aderării României la Spaţiul Schengen: „Să fim uniţi! În această chestiune nu e loc de orgolii şi rivalităţi”.

389 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre aderarea României la Schengen: Să fim uniţi! Nu e loc de orgolii şi rivalităţi

Ciolacu, despre aderarea României la Schengen: Să fim uniţi! Nu e loc de orgolii şi rivalităţi

„A sosit momentul ca toţi decidenţii şi partidele politice din România să susţină, în următoarele săptămâni, pe toate canalele şi pe toate fronturile, aderarea ţării noastre la Spaţiul Schengen! Este foarte important ca în această perioadă să fim cu toţii uniţi şi să acţionăm pentru ţara noastră. În această chestiune nu e loc de orgolii şi rivalităţi. Apelul meu este ca toate partidele să utilizeze contactele pe care le au în familiile lor politice europene, pentru susţinerea aderării României la Spaţiul Schengen”, transmite Marcel Ciolacu.

El afirmă că va susţine aderarea României la Schengen la Congresul Socialiştilor Europeni, care va avea loc peste puţin timp la Berlin.

„De asemenea, colegii mei din Parlamentul European au zilnic discuţii cu oficiali din alte state membre pentru a-i convinge să susţină cauza României. Sunt convins că şi celelalte partide pot contribui semnificativ pentru a obţine un succes pentru România. Nu trebuie să avem vreo rezervă în această luptă pentru un obiectiv national strategic, fiindcă dreptatea este de partea noastră! România îndeplineşte de mult timp toate condiţiile tehnice de aderare, iar conduita ţării noastre în gestionarea fluxurilor de refugiaţi din Ucraina şi în asigurarea rutelor de export pentru grânele ucrainene, arată că merităm pe deplin admiterea în Spaţiul Schengen”, încheie liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici