Ciolacu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Eu cred că o să avem un candidat comun

  • Liderul PSD, Marcel Ciolacu, crede că PSD şi PNL vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei.
  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune, după întâlnirea cu omul de afaceri Dan Ostahie, că l-a consultat dacă poate fi sau nu sondat în cercetările sociologice.
265 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Eu cred că o să avem un candidat comun

„Până în acest moment nu avem încă o analiză finalizată. Fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluţie, astfel încât să avem certitudinea că intrăm în campanie cu un candidat care să câştige alegerile”, spune Nicolae Ciucă, întrebat dacă la şedinţa de marţi a coaliţiei va fi stabilit candidatul comun PSD-PNL la PMB.

Chestionat dacă Dan Ostahie e o variantă de candidat comun, Ciucă spune: „În acest moment, vreau să spun că PNL va continua să aibă astfel de discuţii, pentru că avem nevoie în poilitică de oameni care au performat în diverse domenii de activitate, iar Dan Ostahie este un antreprenor de succes în România şi dacă va considera şi va aprecia că poate să facă pasul către politică, va fi foarte bine. (...) Nu i-am propus să fie candidat. Mi se pare normal faţă de orice persoană, nu doar faţă de un om de afaceri să fie consultat dacă poate fi sau nu sondat”, adaugă Ciucă.

La rândul său, liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că mai multe detalii despre candidaţii la alegerile locale din Capitală vor fi date după ce liderii coaliţiei vor ajunge la un consens: „Eu cred că o să avem un candidat comun”.

Liderii PSD şi PNL se reunesc, marţi după-amiază, în şedinţă de coaliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici