Ciolacu, despre intrarea României în Schengen: Jucăm şansele până la capăt

Premierul Marcel Ciolacu a spus, miercuri, că România trebuie să îşi joace şansele până la capăt în privinţa intrării în Spaţiul Schengen şi îi sugerează candcelarului olandez „să plece din Schengen” dacă i se pare că este mare migraţia.

698 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre intrarea României în Schengen: Jucăm şansele până la capăt

Sursa foto: Hepta

„În ceea ce priveşte Schengen, eu am să mă lupt până în ultima clipă şi cred că aşa este corect. Capul plecat sabia nu-l taie, cea mai prosteascăm zicală românească. E cazul să ne jucăm şansele până la capăt. Cancelarul Nedermaier a transmis foarte clar că nu este de acord, fără nicio explicţie”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

Premierul a mai spus că a avut o rezoluţie cum că toţi liderii social-democraţi susţin aderarea României şi Bulgariei la Schengen „de îndată”.

„Dacă majoritatea din familia ta hotărâşte să susţină România şi Bulgaria, dacă nu eşti de acord, eu cred că familia Popular Europeană ar trebuim să ia o măsură să-l excludă pe Nedermaier din familia lor. Am depăşit linia roşie. Dacă tu eşti obtuz şi noi am decis altceva, pleacă, domnule acasă, pleacă tu din Schengen, dacă ţi se pare că este migraţie”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici