Ciolacu, despre vizitele în Ucraina: Cîţu a făcut parte din cu totul alt scenariu

Florin Cîţu a făcut parte din cu totul alt scenariu, unul mai amplu cu alţi preşedinţi de parlamente europene, a spus Marcel Ciolacu, întrebat de ce nu a mers şi Florin Cîţu împreună cu el şi cu premierul în vizita din Ucraina.

678 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre vizitele în Ucraina: Cîţu a făcut parte din cu totul alt scenariu

Ciolacu, despre vizitele în Ucraina: Cîţu a făcut parte din cu totul alt scenariu

„A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu prim-ministrul. Nu vă pot ascunde faptul că a fost informat şi preşedintele României, domnul prim-ministru având şi un mandat de la preşedinte”, a spus Marcel Ciolacu despre vizita făcută în Ucraina. Acesta a spus că vizita a reprezentat şi un semnal politic, pentru că cei doi au reprezentat majoritatea parlamentară din România.

Ciolacu susţine că a avut o discuţie telefonică cu Florin Cîţu cu câteva ore înainte să plece în Ucraina.

Întrebat de ce nu a fost luat şi Florin Cîţu în această vizită, Marcel Ciolacu a spus: „Pentru că Florin Cîţu a avut un program comun cu preşedintele parlamentului din Elveţia, Macedonia şi cu primul-ministru al Bulgariei. (...) Domnul Florin Cîţu a făcut parte din cu totul alt scenariu, un scenariu mai amplu cu alţi preşedinţi de parlamente europene”.

Ciolacu spune că „au fost două delegaţii cu două obiective total separate”.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Cîţu a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de preşedintele Ucrainei. El a vizitat Irpin şi Gostomel.

Vizita lui Florin Cîţu a venit la o zi după ce în Ucraina au fost Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă. Cei doi au vizitat oraşele asediate de ruşi Irpin şi Borodyanka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici