Ciolacu, detalii despre discuţiile cu liderii PNL: „Negocierile nu pot fi altfel decât pe ponderi parlamentare”

  • Negocierile nu pot fi altfel decât pe ponderi parlamentare, spune Marcel Ciolacu despre discuţiile cu liderii PNL despre o eventuală intrare a PSD la guvernare.
  • Liderul PSD precizează că încă nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă.
1750 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, detalii despre discuţiile cu liderii PNL: „Negocierile nu pot fi altfel decât pe ponderi parlamentare”

„Negocierile nu pot fi altfel decât pe ponderi parlamentare. Eu nu am auzit de alte negocieri decât cele pe ponderi, e adevărat - pe rezultatele alegerilor generale, nu pe sondaje de opinie”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că discuţiile cu liderii PNL nu au vizat încă nume şi portofolii, ci doar programul de guvernare.

„Nu am luat în discuţie nicio funcţie. Încă suntem în marja programului de guvernare. Să vedem dacă colegii mei decid să facem aceste negocieri sau nu”, adaugă Ciolacu.

Liderul PSD spune că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Marcel Ciolacu are cea mai bună funcţie. Este preşedintele PSD”, răspunde Ciolacu, întrebat dacă vizează funcţia de prim-ministru sau pe cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

La ultimele alegeri parlamentare PSD a obţinut 28,9% din voturi, PNL - 25%, iar UDMR sub şase procente.

Consiliul Politic Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte luni, 8 noiembrie 2021, de la ora 11.00, la sediul central al partidului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici