Ciolacu, după explozia la bordul unei nave: O intervenţie în timp real, de excepţie, a tuturor

„A fost o intervenţie în timp real, de excepţie, a tuturor celor implicaţi”, spune Marcel Ciolacu, după ce o explozie a avut loc miercuri dimineaţa între Sulina şi Canalul Bîstroe, la o navă sub pavilion Togo, iar autorităţile române au evacuat marinarii de pe navă.

260 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după explozia la bordul unei nave: O intervenţie în timp real, de excepţie, a tuturor

Ciolacu, după explozia la bordul unei nave: O intervenţie în timp real, de excepţie, a tuturor

„Nu avem nicio victimă. Cu adevărat, în acest moment se analizează care este cauza efectivă. (...) Nu este pusă în pericol navigaţia pe canalul Sulina. Dimpotrivă, nava era în ape adânci, deci nu sunt probleme din acest punct de vedere. Chiar o intervenţie în timp real, de excepţie, a tuturor celor implicaţi”, spune Marcel Ciolacu.

O explozie a avut loc miercuri dimineaţa între Sulina şi Canalul Bîstroe la o navă sub pavilion Togo.

Mesajul de urgenţă „MAYDAY” a fost transmis miercuri, la ora 06.50, privind o explozie la bord.

Explozia a avut loc, din primele informaţii, în sala maşinilor. Marinarii prezenţi pe navă le-au spus autorităţilor române că cel mai probabil a fost lovită o mină şi aceasta a explodat.

Conducerea Statului Major al Forţelor Navale a ordonat trimiterea către raionul maritim Sulina, pentru a acţiona în sprijinul autorităţilor civile responsabile de intervenţie şi pentru cercetarea raionului, a puitorului de mine „Viceamiral Constantin Bălescu” 274, cu o grupă de scafandri EOD la bord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
navă,
explozie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici