Ciolacu este optimist înaintea întâlnirii cu liberalii la Parlament

„Chiar suntem optimişti, că trebuie să venim cu o soluţie”, spune Marcel Ciolacu, înaintea întâlnirii pe care liderii PSD o vor avea cu cei ai PNL pentru formarea unei eventuale majorităţi guvernamentale.

498 afișări
Imaginea articolului Ciolacu este optimist înaintea întâlnirii cu liberalii la Parlament

„E o primă întâlnire. O să mergem cu programul de guvernare, o să mergem cu măsurile cu care considerăm noi că trebuie luate urgent şi chiar suntem optimişti, că trebuie să venim cu o soluţie. Românii, noi considerăm, că s-au săturat de clasa politică fără să aibă nicio soluţie până în acest moment. Noi vom merge cu propunerea de premier la Cotroceni, aşa este constituţional”, spune Marce Ciolacu.

Liderul PSD a evitat un răspuns clar, când a fost întrebat care va fi poziţia social-democraţilor în situaţia în care preşedintele Klaus Iohannis va desemnat tot un premier liberal.

„Consider că şi noi, şi domnul preşedinte suntem obligaţi să respectăm Constituţia”, afirmă Ciolacu.

Întâlnirea liderilor PNL şi PSD pentru formarea unei eventuale majorităţi guvernamentale va avea loc joi, la Palatul Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
pnl,
negocieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici