Ciolacu îl ameninţă pe Iohannis: Se va trezi cu aleşii PSD la porţile Palatului Cotroceni

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să intervină pentru a-l opri pe premierul Florin Cîţu să aloce bani din Fondul de Rezervă al Guvernului unor primării PNL.
  • Dacă nu o va face se va trezi cu aleşii PSD la porţile Palatului Cotroceni, spune Ciolacu.
3513 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îl ameninţă pe Iohannis: Se va trezi cu aleşii PSD la porţile Palatului Cotroceni

Ciolacu îl ameninţă pe Iohannis: Se va trezi cu aleşii PSD la porţile Palatului Cotroceni

Liderul PSD susţine că premierul intenţionează să aloce bani unor primării conduse de membri PNL.

„Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîţu se pregăteşte să mai facă o mare mârşavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localităţi cu primari PNL! Este o decizie proastă şi disperată, luată în speranţa deşartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîţu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marţi de la Palatul Victoria! De aceea, îl somez public să renunţe! În acest nou val brutal al pandemiei, situaţiile de urgenţă nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunităţi conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mari de fonduri pentru salvarea unor vieţi”, scrie în mesajul lui Marcel Ciolacu, publicat pe Facebook.

Şeful PSD îi cere preşedintelui să intervină. În caz contrar, aleşii PSD din ţară vor veni să protesteze în faţa Palatului Cotroceni, spune Ciolacu.

„Îi cer şi preşedintelui Iohannis să intervină rapid pentru a opri o asemenea ticăloşie! Altfel, se va trezi cu aleşii PSD din ţară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porţile Palatului Cotroceni”, precizează Marcel Ciolacu.

Moţiunea de cenzură a PSD va fi supusă aprobării marţi, în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici