Ciolacu, în vizită pe Centura Bârladului: S-a făcut o mare nedreptate Moldovei

  • Premierul Marcel Ciolacu laudă stadiul lucrărilor pe Autostrada Moldovei.
  • „A venit un bănăţean să ne facă nouă autostradă”, spune prim-ministrul, aflat vineri pe Centura Bârladului.
1205 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, în vizită pe Centura Bârladului: S-a făcut o mare nedreptate Moldovei

Sursa foto: captură ecran video Facebook / Marcel Ciolacu

„Mă bucur mult că în sfârşit vorbim de Autostrada Moldova şi am văzut împreună cu domnul ministru, deja pe anumite porţiuni suntem la stratul doi, iar aici unde era o lucrare întârziată - îi felicit pe constructori - de la 15% au ajuns la 88%”, a declarat Ciolacu.

„S-a făcut o mare nedreptate Moldovei, pentru că este ultima, şi iar trebuie s-o spun: a venit un bănăţean să ne facă nouă, în Moldova - cu toate că Buzăul nu e în Moldova - autostradă”, a adăugat el.

Ciolacu a subliniat că ceea ce e important este că există un progres.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici