Ciolacu, întâlnire cu Stoltenberg: Am subliniat şi contribuţia ţării noastre la stabilitatea Mării Negre

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, marţi, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în marja reuniunii la nivel înalt a Alianţei găzduită de Parlamentul României, iar Ciolacu a subliniat contribuţia ţării noastre la stabilitatea în regiunea Mării Negre.

262 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, întâlnire cu Stoltenberg: Am subliniat şi contribuţia ţării noastre la stabilitatea Mării Negre

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

„În cei peste 30 de ani de democraţie în România, susţinerea NATO a fost o constantă. Suntem un Aliat dedicat”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că din poziţia sa, va face „tot ceea ce este necesar” pentru a menţine consensul pentru acest angajament euroatlantic.

„Evoluţiile din ultimul an, şi, în special, războiul ilegal şi nejustificat al Rusiei împotriva Ucrainei, au reconfirmat rolul primordial şi fundamental al NATO pentru securitatea spaţiului euroatlantic. Sunt convins că deciziile luate în aceste zile vor demonstra unitatea Aliaţilor şi vor reflecta, încă o dată, solida relaţie transatlantică. În cadrul întâlnirii de astăzi (marţi - n.r.), am subliniat şi contribuţia ţării noastre la securitatea şi stabilitatea regiunii Mării Negre. Avem o viziune comună privind necesitatea implementării integrale a deciziilor luate cu ocazia Summitului de la Madrid, mai ales consolidarea posturii de apărare pe Flancul Estic” a mai spus Ciolacu.

Potrivit social-democratului, România se bucură de toate garanţiile de securitate pe care NATO le oferă, iar acesta este rezultatul eforturilor constante din ultimii 30 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici