Ciolacu: N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea

  • Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu va avea niciun parteneriat politic cu preşedintele Iohannis la alegeri.
  • „N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea”, a spus Ciolacu.
933 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea

Ciolacu: N-am să uit că am fost acuzat că am vândut Ardealul noaptea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, într-o emisiune la Realitatea TV, că nu are în plan niciun fel de înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis pentru alegerile din acest an.

Legat de vreun parteneriat politic cu Iohannis, Ciolacu a răspuns: ”Dacă dumneavoastră credeţi eu o să uit vreodată că am fost acuzat total pe nedrept când era pandemie şi Parlamentul nu se putea reuni că Ciolacu a vândut Ardealul, noaptea, iar mama mea, Dumnezeu s-o ierte, m-a întrebat în cinci minute în lacrimi: <Mamă, o să te bage la puşcărie pentru înaltă trădare?!>, credeţi că voi uita lucrurile acestea? Vă înşelaţi”.

Pe de altă parte, premierul Ciolacu a arătat că are o relaţie instituţională cu preşedintele. ”Şi cred că este corect să fie aşa”, a arătat şeful Executivului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici