Ciolacu: Niciodată nu voi putea fi “un oficial”, ci întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor

  • „Niciodată nu voi putea fi «un oficial», ci întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor”, afirmă premierul Marcel Ciolacu.
  • El a postat câteva fotografii realizate după ceremonia organizată de Ziua Marinei.
318 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Niciodată nu voi putea fi “un oficial”, ci întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

„Vă mulţumesc pentru ziua de astăzi! Faleza din Constanţa este incredibilă! Energia pe care mi-o transmiteţi de fiecare dată îmi dă putere pentru a depăşi toate provocările acestei guvernări”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Premierul a publicat câteva fotografii realizate după ceremonia organizată de Ziua Marinei.

„Niciodată nu voi putea fi <un oficial>, ci întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor! De acolo vin şi acolo mă simt cel mai bine”, încheie Ciolacu.

Premierul a participat, marţi, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi de liderul PNL, Nicolae Ciucă, la Constanţa, la ceremonia organizată de Ziua Marinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici