Ciolacu: Nu a fost vreo discuţie despre Pilonul 2 de pensii

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu a fost nicio discuţie despre Pilonul 2 de pensii. El spune că nu ştie cine a lansat amendamentul care prevedea eliminarea obligativităţii contribuţiei şi că angajaţii ar putea adera la un fond doar ca urmare a propriei voinţe.

211 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Nu a fost vreo discuţie despre Pilonul 2 de pensii

Mediafax Foto

„Nu a fost vreo discuţie despre Pilonul 2 de pensii. Nu s-a vorbit nici măcar despre impozitare, supraimpozitare - e o tâmpenie să supraimpozitezi pilonul 2. Dacă aveţi informaţia de la cineva, acel cineva să vină să spună cu cine a discutat, dacă a discutat cu mine sau cu dl. Ciucă. Întrebaţi de unde a apărut acel amendament. Eu astăzi am trecut prin Guvern amendamentele convenite la prânz cu dl. Nicolae Ciucă”, spune Marcel Ciolacu.

Deputatul PNL Florin Roman spunea marţi, despre articolul privind naţionalizarea „mascată” a Pilonului 2 de Pensii, care a apărut în lista amendamentelor depuse de coaliţie la proiectul de asumare a răspunderii Guvernului, că propunerea a venit de la secretarul de stat al PSD, Daniela Pescaru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici