Ciolacu, PSD: Dreapta vrea să pună România la congelator

  • Marcel Ciolacu acuză coaliţia partidelor de dreapta că vrea „să pună România la congelator, să îngheţe tot şi să nu mai mişte nimic”.
  • Ciolacu anunţă soluţii pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creşterea nivelului de trai şi pentru repornirea economiei.
173 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, PSD: Dreapta vrea să pună România la congelator

Ciolacu, PSD: Dreapta vrea să pună România la congelator

„Dreapta vrea să pună România la congelator! Să îngheţe tot! Să nu mai mişte nimic! Profesorii, medicii, poliţiştii, pensionarii – toţi protestează în stradă de la începutul anului împotriva austerităţii reprezentate de Cîţu şi coaliţia de dreapta care îl susţine. Cu cât oamenii îşi strigă mai tare păsurile şi se împotrivesc îngheţării veniturilor fix în mijlocul iernii şi al pandemiei, cu atât se fac mai tare guvernanţii că nu îi aud”, scrie pe Facebook preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

El reaminteşte că va prezenta public proiectul alternativ de buget.

„Vom arăta soluţiile identificate de PSD pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creşterea nivelului de trai şi pentru repornirea economiei! Istericalele şi bâlbele lui Cîţu, Cioloş, Orban sau Barna nu ţin loc de argumente la soluţiile clare şi ferme ale PSD. Ne fac populişti?! Perfect. Da, suntem la fel de populişti când propunem miliarde pentru susţinerea programului <Fabricat în România> cum este şi preşedintele Biden care tocmai a anunţat un demers similar – <Buy American!>. Da, suntem la fel de populişti când vrem stimulente pentru familiile cu mai mulţi copii şi un sistem de deduceri de impozite până la pragul de 6.000 de lei lunar ca şi administraţia Biden care oferă părinţilor stimulente de 3.000 de dolari anual pentru copiii lor”, conchide social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
buget,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici