Ciolacu spune că Guvernul este preocupat doar să îi facă pe bogaţi şi mai bogaţi: Unii au vrut să dispărem

Marcel Ciolacu a transmis, marţi, o urare cu ocazia trecerii în noul an, folosind această ocazie pentru a ataca guvernarea PNL, care, potrivit acestuia, a fost "preocupată doar să îi facă pe cei bogaţi şi mai bogaţi".Preşedintele Camerei Deputaţilor a dat asigurări că PSD va fi mai puternic în 2020.

565 afișări
Imaginea articolului Ciolacu spune că Guvernul este preocupat doar să îi facă pe bogaţi şi mai bogaţi: Unii au vrut să dispărem

Ciolacu spune că Guvernul este preocupat doar să îi facă pe bogaţi şi mai bogaţi: Unii au vrut să dispărem

"Am traversat un an în care am ţinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democraţiei. Unii au vrut să dispărem şi au întreţinut pentru asta un permanent război în societate. Nu le-a ieşit! PSD se va întoarce în 2020 mai puternic, mai determinat şi mai hotărât ca niciodată să lupte alături de cei mulţi, care au fost abandonaţi de guvernarea de dreapta preocupată doar să îi facă pe cei bogaţi şi mai bogaţi", se arată în mesajul lui Marcel Ciolacu, publicat pe Facebook.

Acesta acuză PNL de abuzuri şi incompetenţă.

"2020 va fi anul bătăliei pentru drepturile fiecărui român! Niciun efort nu va fi prea mare pentru a bloca abuzurile, ilegalităţile, incompetenţa şi amatorismul acestei guvernări care distruge tot ceea ce s-a făcut bine în România. Vă doresc un An Nou mai bun, cu sănătate şi prosperitate! La mulţi ani 2020!", mai transmite social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
psd,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici