Ciolacu: Vom depune cererea numărul trei până la 1 septembrie

Premierul Marcel Ciolacu, lider PSD, afirmă că dacă legea privind pensiile speciale va fi declarată neconstituţională, Parlamentul va fi chemat în sesiune extraordinară pentru a fi modificată. El afirmă că până pe 1 septembrie va fi depusă cererea de plată trei din PNRR.

1051 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Vom depune cererea numărul trei până la 1 septembrie

Ciolacu: Vom depune cererea numărul trei până la 1 septembrie

„În primul rând, jalonul cu pensiile speciale astăzi a trecut prin Parlamentul României, cu certitudine se va găsi cineva să atace această lege la CCR, vom vedea decizia, dacă este nevoie şi Curtea găseşte anumite elemente de neconstituţionalitate sunt ferm convins, deja am discutat cu colegii mei, vom avea o sesiune extraordinară astfel încât în aceste luni, cel târziu până pe 31 august, toate jaloanele din cererea 3 să fie îndeplinite”, afirmă Marcel Ciolacu.

Cererea trei de plată din PNRR este „în acest moment într-o întârziere, în schimb au recuperate foarte mult în aceste zile”, adaugă premierul.

„În viitoarea perioadă, între 10 şi 14, vor veni şi reprezentanţii Comisiei, pentru a închide anumite aspect în ţinte şi jaloane şi sunt convins că împreună cu colegii mei vom depune cererea numărul trei până la 1 septembrie. Mai mult, ea este legată şi de introducerea RepowerEu şi de scoaterea celor 2,1 miliarde din granturi, după cum bine ştiţi, din suma totală”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici