Cioloş: Nu sunt Don Quijote, dar pot fi kamikze pentru că nu intenţionez să am o trambulină politică

Premierul Dacian Cioloş a afirmat că nu îşi asuma statutul de Don Quijote, în schimb, ar putea fi un kamikaze în reformarea unor aspecte ale societăţii pentru că nu intenţionează să facă din mandatul său de premier o trambulină politică.

2208 afișări
Imaginea articolului Cioloş: Nu sunt Don Quijote, dar pot fi kamikze pentru că nu intenţionez să am o trambulină politică

Cioloş: Nu sunt Don Quijote, dar pot fi kamikze pentru că nu intenţionez să am o trambulină politică

"Eu nu sunt cavalerul Don Quijote, nu-mi asum treaba asta. Adică, nu îmi asum să las impresia cuiva, pentru că ştiu şi aşteptările care sunt vizavi de Guvernul ăsta, nu-mi asum să las impresia că putem face minuni de unii singuri şi putem schimba societatea împotriva voinţei ei", a susţinut Cioloş marţi, într-un dialog cu reprezentanţi ai mass-media, la Palatul Victoria.

Jurnaliştii l-au întrebat atunci dacă poate fi un kamikaze astfel încât să încerce reformarea unor domenii pe care clasa politică evită să le revizuiască din cauza unor calcule electorale, iar premierul a răspuns afirmativ.

"Da, sigur, pot fi kamikaze pentru că, aşa cum am mai spus-o nu am... intenţia mea nu e să fac din acest mandat o trambulină politică personală pentru mine. Şi atunci pot sa fiu... Dar nici nu o să fiu kamikaze doar de dragul de a mă arunca în aer ca să se vadă bucăţile pe pereţi", a continuat Cioloş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici