Cioloş: Starea românilor răniţi în atentatul de la Nisa este stabilă şi bună

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, că situaţia medicală a românilor răniţi în atentatul de la Nisa evoluează bine şi că autorităţile ţin legătura cu serviciile medicale franceze pentru a se asigura că românii care se află acolo beneficiază de cele mai bune îngrijiri.

243 afișări
Imaginea articolului Cioloş: Starea românilor răniţi în atentatul de la Nisa este stabilă şi bună

Cioloş: Starea românilor răniţi în atentatul de la Nisa este stabilă şi bună

"În privinţa atentatului de la Nisa, am aflat ieri cu tristeţe că între cei care au fost ucişi în acest atentat se află în cele din urmă şi un cetăţean român. Este o tragedie care a lovit o familie întreagă pentru că soţia persoanei care a decedat şi copilul se află în spital răniţi. Din informaţiile pe care le avem, evoluţia lor este una stabilă şi bună şi sper că se vor însănătoşi cât mai repede", a declarat premierul, la începutul şedinţei de guvern.

Dacian Cioloş a mai spus că sunt veşti bune legate de ceilalţi doi români răniţi. "Avem veşti bune şi în privinţa celorlalţi doi români care au fost răniţi în atac şi a căror situaţie medicală evoluează bine din elementele pe care le am. Păstrăm în continuare legătura cu serviciile medicale franceze pentru a ne asigura că românii care se află internaţi acolo beneficiază de cele mai bune îngrijiri", a mai precizat şeful Executivului.

Un român a murit în atentatul de la Nisa, informaţia fiind confirmată marţi de MAE. Este vorba despre tatăl copilului rănit, aflat în prezent într-un spital din Nisa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici