Cioroianu a primit "reproşuri amicale" din partea colegilor de partid

Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a recunoscut, luni, la finalul şedinţei Biroului Politic Central, că a primit „reproşuri amicale” din partea colegilor liberali în ceea ce priveşte declaraţiile sale publice din ultima vreme.

3 afișări
Imaginea articolului Cioroianu a primit "reproşuri amicale" din partea colegilor de partid

Cioroianu a primit "reproşuri amicale" din partea colegilor de partid

Întrebat dacă în şedinţa conducerii liberale a avut parte de reproşuri din partea colegilor pentru declaraţiile făcute, Cioroianu a admis că au fost „reproşuri amicale”.

„Au fost reproşuri amicale, în sensul că trebuie întotdeauna să ne exprimăm foarte clar ideile. Şi cred că fiecare coleg a înţeles că era vorba de un infractor”, a spus Cioroianu.

În ceea ce priveşte sintagma „nu prea curând” folosită de ministrul de Externe în contextul afirmaţiilor despre deportarea în deşert a rromilor, Cioroianu a explicat: „Mă refeream la cumpărarea de teren în deşert, ori un ministru nu poate să facă aşa ceva. Dacă insistăm pe ideea că găsim un termen pentru când va fi cumpărat deşertul, cred că e cazul să vedem exact ce am spus. Nu şi-ar dori nimeni aşa ceva”.

Totodată, vicepreşedintele liberal a admis că ar putea avea o problemă de discurs.

„Se poate întâmpla, dar problema de discurs este însoţită de o gravă problemă de recepţie”, a adăugat Cioroainu.

În final, chestionat cu privire la solicitarea de demisie din funcţie venită din partea PSD, ministrul de Externe a spus: „Este a treia, a patra oară, aşa că nu mă surprinde”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici