Primarul sectorului 6, mesaj pentru Nicuşor Dan: „Mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur îţi aparţine”

  • Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, îi transmite lui Nicuşor Dan, după o discuţie cu primarul general despre colaborare, că mingea e la el.
  • „Nicuşor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipa sau joci singur, pe post de libero, îţi aparţine. Noi suntem încă aici, cu tine”, a spus acesta.
625 afișări
Imaginea articolului Primarul sectorului 6, mesaj pentru Nicuşor Dan: „Mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur îţi aparţine”

Ciprian Ciucu, mesaj pentru Nicuşor Dan: „Mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur îţi aparţine”

„După cum aţi aflat, de cca. o lună sunt preşedintele PNL Bucureşti. Asta nu înseamnă că mă ocup mai puţin de Sectorul 6 (tema de comunicare a adversarilor mei), ci, din contră, din această poziţie pot înţelege şi influenţa mai bine calitatea lucrărilor administraţiilor PMB, inclusiv in Sectorul 6. Până acum nu am comunicat despre temele generale ale Bucureştiului, deşi îmi sunt foarte cunoscute. Ştiţi, anterior am fost consilier general. Nu am comunicat, tocmai pentru a avea şansa unei discuţii seriose cu Primarul General, Dl. Nicuşor Dan, pentru ca să plecăm din nou la drum de pe poziţii neantagonice (dacă există acest cuvânt...). Şi să am aceeaşi discuţie, sinceră, cu partenerii de la USR PLUS”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Primarul i-a transmis lui Nicuşor Dan condiţiile de colaborare cu PNL Bucureşti: „discuţia cu primarul general nu a fost concludentă, (a fost iniţială, nu putea fi altfel) iar acum mingea se află în terenul domniei sale. Cerinţele noastre sunt simple: (1) reformele asumate în campanie, (2) mai multă transparenţă, predictibilitate şi consultare în luarea deciziilor, (3) delegarea atribuţiilor convenite în protocolul din campanie către viceprimarul PNL. Vrem să ajutam serios, dar trebuie să fim lăsaţi să ajutăm”.

Ciucu spune că discuţia cu Vlad Voiculescu a fost mai clară, ”sunt elemente în care rezonăm, inclusiv din cele prezentate mai sus”.

„Aştept răspunsul lui Nicuşor Dan, aştept să colaborăm bine, pentru că peste ani oamenii nu îşi vor aminti despre orgolii mărunte, ci dacă am făcut ceva sau am ratat o şansă rară. Nu am orgolii, avem prea multă treabă. Nicuşor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur, pe post de libero, îţi aparţine. Noi suntem încă aici, cu tine”, spune Ciprian Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici