Cîrstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă. Demarăm ofensiva verde

Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă şi de lipsa de soluţii, afirmă candidatul PSD-PNL la PMB, Cătălin Cîrstoiu. „Demarăm în sectorul 1 şi în întreaga Capitală”, adaugă el.

237 afișări
Imaginea articolului Cîrstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă. Demarăm ofensiva verde

Cîrstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă

„Am fost astăzi (sâmbătă - n.r.), alături de George Tuţă şi echipa PSD-PNL de la sectorul 1, să vorbim cu bucureştenii în parcul Bazilescu, fiindcă primarul Clotilde Armand stă izolată în biroul său, ca şi Nicuşor Dan, şi nu ştie să comunice deschis cu oamenii. Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulţumiţi de poluarea tot mai agresivă şi de lipsa de soluţii – atât a primarului de sector, cât şi la nivelul Primăriei Capitalei. Fiindcă şi Nicuşor Dan a eşuat total, a arătat că nu ştie cum să abordeze această problemă vitală a oraşului”, scrie pe Facebook Cătălin Cîrstoiu.

El afirmă că, alături de echipa PSD-PNL, demarează „ofensiva verde”.

„Faptul că dl Drulă de la USR şi aliaţii lui de dreapta le propun în continuare bucureşenilor parteneriatul Clotilde Armand - Nicuşor Dan înseamnă ca le spun cu cinism să înghită şi mai multă poluare încă patru ani. Alături de echipa PSD-PNL demarăm <ofensiva verde> în sectorul 1 şi în întreaga Capitală. Facem curăţenie în oraş şi ordine în primărie”, încheie Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici