Cîrstoiu: Sub conducerea lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, Bucureştiul e murdar, blocat, poluat

Sub conducerea lui Nicuşor Dan, Clotilde Armand şi USR, Bucureştiul e un oraş murdar, neîngrijit, blocat, poluat, lipsit de viziune, care merge de la o zi la alta, spune, sâmbătă, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

151 afișări
Imaginea articolului Cîrstoiu: Sub conducerea lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, Bucureştiul e murdar, blocat, poluat

Cîrstoiu: Sub conducerea lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, Bucureştiul e murdar, blocat, poluat

Cătălin Cîrstoiu spune că în fiecare zi se trezeşte la ora 5, inclusiv sâmbetele şi duminicile, când are operaţii, pentru că pacienţii nu pot aştepta. Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei spune că şi acum are acelaşi program, dar cu probleme diferite.

„Avem de făcut bine un oraş. Şi multe urgenţe. Bucureştiul se dezvoltă acum încet, foarte lent, extrem de lent. Am avut primari buni, dar şi administratori care au nimerit pe uşa greşită. Am avut şi primari cinstiţi, dar incompetenţi, cât şi primari competenţi, dar hoţi. Hoţii au fost condamnaţi, incompetenţii trebuie schimbaţi. Sub conducerea lui Nicuşor Dan, Clotilde Armand şi USR, oraşul e murdar, neîngrijit, blocat, poluat, lipsit de viziune. Merge de la o zi la alta. Domnul Dan trebuie să plece pentru că nu ştie să conducă, nu ştie să comunice, nu ştie ce să facă. Este un bun ONG-ist, dar un primar incapabil să ofere soluţii, un primar depăşit complet de marile şi micile probleme ale oraşului. Nu a condus niciodată echipe, nu ştie să organizeze. Este un bun matematician premiant, dar repetent la management. Oraşul, ca şi spitalul, nu stă să aştepte pe nimeni”, spune Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu adaugă că bucureştenii pot să mai piardă 4-8 ani, „să rămânem pe loc” sau să facă „un salt uriaş înainte”.

„Nu mi se pare suficient să fii doctor pentru a conduce un oraş. Ca manager am schimbat în bine un spital uriaş cu mii de angajaţi, pot şi ştiu să imprim primăriei organizare, rigoare, ordine şi eficienţă. Sunt un om corect şi vreau să schimb Capitala României din temelii. Nu vin să cârpesc, vin să fac din Bucureşti o mare metropolă europeană”, adaugă Cîrstoiu, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici