Cîţu, atac la Orban, pe tema prezidenţialelor: S-au antepronunţat alţii. Nu este momentul

Liberalii vor decide candidatul la Cotroceni aproape de alegeri, nu cu 3 ani înainte, spune Florin Cîţu, întrebat dacă va candida la prezidenţiale. „Ştiu că s-au antepronunţat alţii. Acum nu este momentul”, spune premierul, cu aluzie la Ludovic Orban, care nu scoate din calcul această variantă.

228 afișări
Imaginea articolului Cîţu, atac la Orban, pe tema prezidenţialelor: S-au antepronunţat alţii. Nu este momentul

Cîţu, atac la Orban, pe tema prezidenţialelor: S-au antepronunţat alţii. Nu este momentul

„Nu, în acest moment, nu. Avem foarte multe de făcut la guvernare. Avem o campanie internă în Partidul Naţional Liberal. PNL întotdeauna va alege un candidat la preşedinţia României pe cel mai bine clasat candidat atunci, nu vorbim acum. Ştiu că s-au antepronunţat alţii. Acum nu este momentul!”, spune Florin Cîţu.

El afirmă că, în calitate de preşedinte PNL, se va asigura că vor fi aduşi înapoi oamenii care s-au îndepărtat de partid în ultimii ani - „oameni din sectorul privat, care muncesc, plătesc taxe, oameni care cred în liberalism”.

„Acei oameni vreau să-i aduc înapoi, pentru că i-am pierdut. Am pierdut baza în ultimii ani şi acei oameni vor veni înapoi”, adaugă Cîţu.

Ludovic Orban a declarat, luna trecută, la Tecuci, că nu scoate din calcul varianta de a candida la preşedinţia României, din moment ce candidează la preşedinţia PNL.

Congresul PNL la care se va alege preşedintele PNL va avea loc în 25 septembrie. S-au înscris Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, şi Florin Cîţu, premier.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici