Cîţu ezită în faţa „provocării” lansate de Orban, în cazul în care va pierde alegerile din PNL. „Ce legitimitate mai are un premier dacă partidul nu-l mai vrea?”

  • Florin Cîţu evită să spună dacă va demisiona din funcţia de premier, în cazul în care va pierde alegerile interne.
  • Ludovic Orban a anunţat că dacă va pierde alegerile din partid va demisiona din fruntea Camerei Deputaţilor.
426 afișări
Imaginea articolului Cîţu ezită în faţa „provocării” lansate de Orban, în cazul în care va pierde alegerile din PNL. „Ce legitimitate mai are un premier dacă partidul nu-l mai vrea?”

„Eu sunt aici în cursa pentru preşedintele Partidului Naţional Liberal. Despre acest lucru discutăm. Celălalt obiectiv al meu este să avem o guvernare cât mai bună, pentru că această guvernare este pentru români”, spune, marţi, Florin Cîţu.

El a fost întrebat de declaraţia preşedintelui PNL, Ludovic Orban, care a anunţat că demisionează dacă pierde alegerile din 25 septembrie.

„Este o chestiune de onoare, eu dacă pierd alegerile... îmi scriu înainte de alegeri demisia din fruntea Camerei Deputaţilor”, a spus la un post TV preşedintele PNL.

Ludovic Orban a lăsat să se înţeleagă că şi premierul Florin Cîţu ar trebui să demisioneze din fruntea Guvernului dacă va pierde alegerile din interiorul PNL.

„Ce legitimitate mai are un premier dacă partidul nu-l mai vrea, dacă pierzi în interiorul propriului partid ... Florin Cîţu a luat decizia să candizeze ştiind că va fi în competiţie cu mine ... Să aşteptăm congresul, vom vedea atunci”, a mai spus Orban

CITEŞTE AICI: Orban intră "all in" în lupta pentru preşedinţia PNL: „Dacă pierd alegerile plec din fruntea Camerei Deputaţilor”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici