Cîţu, în pericol să piardă şefia PNL. Un congres al partidului ar putea fi convocat în aprilie

Florin Cîţu a pierdut sprijinul partidului, iar un congres PNL în care se va alege un nou preşedinte liberal ar putea fi convocat pe 10 aprilie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea formaţiunii politice.

898 afișări
Imaginea articolului Cîţu, în pericol să piardă şefia PNL. Un congres al partidului ar putea fi convocat în aprilie

Potrivit surselor, Florin Cîţu refuză să demisioneze din fruntea PNL, deşi a pierdut sprijinul majorităţii filialelor. 42 de preşedinţi de filiale din 48 de lideri locali prezenţi la o întâlnire joi seara s-ar fi pronunţat pentru înlăturarea lui Cîţu.

Ca urmare, liberalii care-l contestă pe actualul preşedinte PNL vor convoca vineri o şedinţă a Biroului Permanent. Ulterior, duminică, ar trebui să aibă loc şedinţa Consiliului Naţional PNL care ar putea stabili data congresului extraordinar.

Sursele spun că pe 10 aprilie poate fi convocat congresul care va stabili următorul lider al PNL.

Nicolae Ciucă pare să fie favoritul majorităţii liberalilor pentru funcţia de preşedinte PNL. Aceştia îi reproşează lui Florin Cîţu rezultatele dezastruoase din sondajele realizate în ultima perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici