Ciucă: Alegerile locale şi cele europarlamentare vor fi comasate

  • Alegerile locale şi cele europarlamentare vor fi comasate, anunţă Nicolae Ciucă.
  • Pentru europarlamentare va exista o listă comună a PSD şi PNL, iar pentru locale liste separate.
98 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Alegerile locale şi cele europarlamentare vor fi comasate

Ciucă: Alegerile locale şi cele europarlamentare vor fi comasate

„Suntem în faţa dumneavoastră în această seară pentru a prezenta decizia finală a coaliţiei referitoare la modul în care se vor desfăşura alegerile europarlamentare şi locale şi anume decizia coaliţiei este comasarea celor două runde de alegeri”, a spus Ciucă.

Potrivit liderului liberal, decizia este rezultatul unui proces prin care fiecare a consultat birourile de conducere politică ale partidelor.

La alegerile locale, fiecare dintre cele două partide va candida cu forţe proprii, iar la alegerile europarlamentare va exista o listă comună.

Ciucă a menţionat că decizia este bazată pe „dorinţa românilor de linişte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici