Ciucă, despre boicotarea companiilor austriece: Este o decizie individuală

Este o decizie individuală, spune premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, despre faptul că unii dintre români şi-au închis conturile din băncile deţinute de companii austriece.

1135 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre boicotarea companiilor austriece: Este o decizie individuală

Ciucă, despre boicotarea companiilor austriece: Este o decizie individuală

„Este o decizie individuală, a fiecărui cetăţean. Trăin într-o ţară liberă, în care fiecare ia deciziile pe care le consideră că este bine să le ia”, spune premierul Nicolae Ciucă, despre faptul că unii dintre români au anunţat şi-au închis conturile la Raiffeisen şi la BCR, bănci deţinute de companii din Austria.

Ciucă a evitat să spună dacă are conturi în bănci austriece.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a cerut joi companiilor de stat să-şi închidă conturile de la Raiffeisen şi Erste: „comportamentul Austriei a fost sfidător, revoltător, afgresiv şi nesimţit la adresa României”.

Consiliul Uniunii Europene pentru Justiţie şi Afaceri Externe a decis admiterea Croaţiei în Spaţiul Schengen, anunţă Preşedinţia cehă a instituţiei, precizând că au fost respinse solicitările României şi Bulgariei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici