Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenţia, altele sunt la o scăpare

„Într-un fel sunt măsurile când este dovedită intenţia, altele sunt măsurile în momentul în care a fost o scăpare”, spune Nicolae Ciucă, lider PNL şi fost ministru al Apărării.

271 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenţia, altele sunt la o scăpare

Ciucă, despre dronă: Într-un fel sunt măsurile când e dovedită intenţia, altele sunt la o scăpare

„Sunt aspecte care, pur şi simplu, se petrec în proximitatea României, la limita de graniţă dintre Ronmânia şi Ucraina. Sunt evenimente care, din păcate, într-o astfel de situaţşie, se pot întâmpla. Partea de analiză sau de a expune un punct de vedere pe un astfel de subiect fără să ştiu care sunt datele tehnice nu o voi face, pentru că e un aspect care ţine de specialiştii care trebuie să elucideze ceea ce s-a întâmplat”, spune Nicolae Ciucă.

Liderul PNL afirmă că trebuie demonstrat dacă evenimentul s-a petrecut cu intenţie sau din greşeală.

„Într-un fel sunt măsurile când este dovedită intenţia, altele sunt măsurile în momentul în care a fost o scăpare”, adaugă Ciucă.

El a evitat să spună dacă ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ar trebui să demisioneze sau ar trebui demis pentru că iniţial a anunţat că nu a căzut o dronă rusească pe teritoriul României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici