Ciucă, despre migraţia primarilor: Măcar să fie ca în fotbal, nu pe toată durata campionatului

„Măcar să fie ca în fotbal, să se facă într-o perioadă de transferuri, nu aşa, pe toată durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, spune Nicolae Ciucă despre migraţia unor primari PNL la PSD.

365 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre migraţia primarilor: Măcar să fie ca în fotbal, nu pe toată durata campionatului

Ciucă, despre migraţia primarilor: Măcar să fie ca în fotbal, nu pe toată durata campionatului

„Nu s-a plâns nimeni în această şedinţă. A fost o şedinţă în care am analizat şi parte din aceste reacţii în interiorul coaliţiei au determinat şi decizia de astăzi. PNL, nu vreau să pornesc de la exemplul personal, dar am intrat în aceastpă coaliţie pe o linie cât se poate de responsabilă, de onestă, de respect. La fel vom face şi de aici înainte, dar când vine vorba despre astfel de tranferuri... Măcar să fie ca în fotbal, să se facă într-o perioadă de transferuri, nu aşa, pe toată durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, spune Nicolae Ciucă.

„În această Coaliţie PNL a fost partidul corect. Niciodată într-o alianţă de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri să îi fure primarii celuilalt şi să se mai şi laude cu asta”, a spus în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, care a avut loc la Sinaia, prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu.

Mai mulţi primari PNL au anunţat că la următoarele alegeri vor candida din partea PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici