Ciucă, despre retragerea atribuţiilor viceprimarului Bujduveanu: O decizie copilărească

„O decizie absolut copilărească, pe principiul să iau jucăriile cuiva”, spune preşedintele PNL Nicolae Ciucă, despre decizia primarului Nicuşor Dan de a-i retrage atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu.

283 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre retragerea atribuţiilor viceprimarului Bujduveanu: O decizie copilărească

Ciucă, despre retragerea atribuţiilor viceprimarului Bujduveanu: O decizie copilărească

„O decizie absolut copilărească, pe principiul să iau jucăriile cuiva. Primăria Capitalei are nevoie de coerenţă în actul de management şi ca atare nu poţi să privezi un viceprimar care este ales şi care are atribuţii în conformitate cu legea şi să îl laşi să nu mai facă nimic. Înseamnă că îl plătim să stea”, a spus miercuri Nicolae Ciucă.

Acesta spune că vineri va fi aprobat bugetul Capitalei.

„Dacă dumnealui a decis aşa, atunci îi respectăm decizia. Cert este că la nivelul filialei PNL Bucureşti s-a decis ca îmnpreună cu filiala PSD Bucureşti să aibă acele amendamente pe proiectul de buget, se analizează aceste amendamente, se convoacă vineri o şedinţă a Consiliului local şi vineri va fi aprobat bugetul. Nu este normal ca cetăţenii din Bucureşti să sufere din cauza unei astfel de decizii”, a adăugat liderul PNL.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a retras, miercuri, atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu (PNL), după ce consilierii generali PSD şi PNL au convocat o şedinţă extraordinară pentru aprobarea bugetului pe anul 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici