Ciucă, la Mormântul Ostaşului Necunoscut: Eroii sunt un exemplu pentru fiecare generaţie

„Eroii sunt un exemplu pentru fiecare generaţie şi rămân mereu o parte a sufletului românesc”, a spus Nicolae Ciucă la Mormântul Ostaşului Necunoscut.

Urmărește
163 afișări
Imaginea articolului Ciucă, la Mormântul Ostaşului Necunoscut: Eroii sunt un exemplu pentru fiecare generaţie

Sursa foto: Facebook

Nicolae Ciucă a participat, joi, de Ziua Eroilor, la ceremonia de la Mormântul Ostaşului Necunoscut, unde a adus un omagiu sacrificiului suprem al celor care au luptat în slujba patriei.

„Ei au fost un zid de apărare pentru România şi sunt dovada grăitoare a patriotismului poporului nostru. Eroii sunt un exemplu pentru fiecare generaţie şi rămân mereu o parte a sufletului românesc”, a spus liferul liberal.

Potrivit lui Ciucă, „avem datoria de a-i cinsti şi pe eroii care încă sunt printre noi. Mă refer la veteranii care au trăit ororile războiului în linia întâi şi de la care putem învăţa ce înseamnă sacrificiul, onoarea şi demnitatea. Le mulţumesc pentru serviciul lor în slujba ţării şi îi asigur de toată recunoştinţa şi aprecierea mea. Glorie eternă eroilor noştri!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici