Ciucă, la un eveniment al ANT: România este o ţară sigură

„România este o ţară sigură”, spune premierul Nicolae Ciucă, în contextul războiului din Ucraina, la un conferinţa „Turism cu optimism”, organizată de Alianţa Pentru Turism. El arată că turismul nu este exploatat la adevăratul potenţial pe care ţara noastră îl are.

206 afișări
Imaginea articolului Ciucă, la un eveniment al ANT: România este o ţară sigură

Ciucă, la un eveniment al ANT: România este o ţară sigură

„Există această tendinţă ca oamenii să creadă că se pot confrunta cu o anumită stare de nesiguranţă. România este o ţară sigură şi România trebuie să continue să-şi dezvolte toate elementele de potenţial, astfel încât turismul să joace acea pondere în interiorul Produsului Intern Brut. (...) România este ţară membră a Uniunii Europene, România este ţară membră a NATO, România are toate garanţiile de siguranţă şi securitate, astfel încât să poată să desfăşoare o activitate ă de turism care să fie în beneficiul tuturor”, spune Nicolae Ciucă, în contextul invaziei ruse din Ucraina..

Premierul afirmă că, printre atuurile pe care le are România, se numără o istorie îndelungată, frumuseţi şi tradiţii.

„Avem tot ceea ce poate să însemne interes pentru turism. (...) Cred că potenţialul pe care ţara noastră că nu este exploatat în întregime pe care ţara noastră îl are”, încheie Ciucă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici