Ciucă participă la şedinţa coaliţiei. Întâlnire pentru problema preţurilor la carburanţi

Premierul Nicolae Ciucă participă la şedinţa coaliţiei de guvernare, după ce, în cursul dimineţii a avut o întâlnire cu miniştri şi secretari de stat de la Ministerul Energiei şi Ministerul Finanţelor, pentru găsirea unei soluţii în privinţa preţurilor la carburanţi.

176 afișări
Imaginea articolului Ciucă participă la şedinţa coaliţiei. Întâlnire pentru problema preţurilor la carburanţi

Ciucă participă la şedinţa coaliţiei. Întâlnire pentru problema preţurilor la carburanţi

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a declarat că miercuri dimineaţă avut o întâlnire cu miniştri şi secretari de stat de la Ministerul Energiei şi Ministerul Finanţelor, alături de conducerea ANAF şi a Consiliului Concurenţei, precum şi alături de Secretarul General al Guvernului.

El a precizat că tema a fost legată de soluţii pentru gestionarea situaţiei preţurilor la carburanţi.

De asemenea, Cărbunarul a afirmat că premierul Nicolae Ciucă participă la şedinţa coaliţiei de guvernare.

PSD aprfeciază că actul normativ pentru reglementarea preţurilor carburanţilor trebuie iniţiat de Mininisterul Energiei.

PSD a prezentat soluţiile pentru reducerea preţurilor la combustibili prin plafonare, respectiv introducerea unui preţ maximal sau limitarea adaosului pe lanţul comercial, iar Ministerul Finanţelor a pus la dispoziţia Ministerului Energiei toate datele necesare pentru o reglementare justă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici