Ciucă, răspuns pentru Ciolacu, despre organizarea de alegeri anticipate: Nu se pune problema

  • Liderul PNL, Nicolae Ciucă, exclude varianta organizării alegerilor anticipate: „Nu se pune problema”.
  • Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Aleph News, că este dispus să îşi depună mandatul dacă liberalii nu sunt de acord cu măsurile de austeritate.
603 afișări
Imaginea articolului Ciucă, răspuns pentru Ciolacu, despre organizarea de alegeri anticipate: Nu se pune problema

„Nu s-a pus niciodată problema ca Partidul Naţional Liberal să îşi asume aceste măsuri. Este, în momentul de faţă, dincolo de principiile anunţate, nu s-a schimbat absolut nimic, decât detaliile tehnice pe care le primim de la interlocutori”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că s-a convenit ca taxele şi impozitele să nu fie majorate.

„Este nevoie de o soluţie tehnică. În momentul în care vom avea toate detaliile, specialiştii vor explica şi noi vom decide. Am apărat şi vom continua să apărăm toate profesiile liberale”, adaugă liderul PNL.

El a respins varianta organizării alegerilor anticipate.

„Nu s-a pus (problema ca PNL să iasă de la guvernare - n.r.). Ne-am străduit atât de mult timp să asigurăm stabilitate, ne-am străduit să asigurăm trecerea ţării prin aceste momente dificile, ca acum, când este nevoie mai mult ca oricând de stabilitate politică, de stabilitate economică să discutăm de astfel de chestiuni? Deci nu se pune problema. Eu sunt convins că premierul Marcel Ciolacu, aşa cum îl cunosc, nu cedează la un astfel de moment”, afirmă Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Aleph News, că este dispus să îşi depună mandatul dacă liberalii nu sunt de acord cu măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare şi cele de fiscalitate.

„Dacă nu se înţeleg aceste lucruri, eu îmi pun mandatul pe masă şi ne întoarcem la români. Am şi eu răbdarea mea, cum e şi corect. Sunt un om foarte răbdător, foarte echilibrat... am alte defecte, e normal, sunt om, dar am şi eu răbdarea mea. În joc este destinul nostru”, adaugă Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici