Ciucă: România este solidară cu cetăţenii israelieni în momentele dificile prin care trec

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj după ce teroriştii au atacat mai multe zone din Israel. România este solidară cu cetăţenii israelieni în momentele dificile prin care trec, a transmis Ciucă.

70 afișări
Imaginea articolului Ciucă: România este solidară cu cetăţenii israelieni în momentele dificile prin care trec

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

„Tragedia care are loc în Israel cutremură întreaga lume. România este solidară cu cetăţenii israelieni în momentele dificile prin care trec şi este alături de familiile victimelor. Condamnăm violenţele care se derulează acum în Israel, atât prin atacurile cu rachete, cât şi prin agresiunea insurgenţilor asupra populaţiei civile”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Armata israeliană a declarat stare de război în urma atacurilor de sâmbătă asupra Israelului din Fâşia Gaza palestiniană.

Anterior, armata israeliană a anunţat că un „număr nedeterminat de terorişti" s-a infiltrat pe teritoriul israelian dinspre Fâşia Gaza. Armata le-a cerut localnicilor să rămână în locuinţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici