Clotilde Armand, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Problema nu este la premier, ci la preşedinte”

  • Reprezentantul USR PLUS Clotilde Armand susţine că revocarea ministrului Justiţiei de către preşedintele Klaus Iohannis arată că problema nu este la premierul Florin Cîţu.
  • Problema este la preşedintele Klaus Iohannis, iar reformele promise sunt nişte cuvinte goale de conţinut, spune Armand.
3915 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Problema nu este la premier, ci la preşedinte”

Clotilde Armand, atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Problema nu este la premier, ci la preşedinte”

Clotilde Armand a publicat mesajul pe Facebook. Armand îl acuză pe preşedintele Iohannis că a acceptat revocarea ministrului Justiţiei şi sugerează că decizia are legătură cu numirea procurorilor.

„Problema nu este dl. Cîţu. Problema este dl. preşedinte Klaus Iohannis. Sincer, nu ştiu de ce nu vine preşedintele României astăzi în faţa naţiunii să explice românilor şi partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiţiei unilateral. Aşteptăm din partea d-lui preşedinte să ne explice această decizie. Să ne spună de ce revocarea nu are nicio legătură cu faptul că Stelian trebuia să anunţe lista candidaţilor pentru şefia DIICOT”, a spus Clotilde Armand.

Reprezentantul USR PLUS a continuat acuzaţiile şi a pomenit despre întâlnirile de la Grivco şi despre USL.

„D-le Preşedinte (cu tot respectul pe care vi-l port), aţi greşit şi trebuie să vă asumaţi asta în faţa milioanelor de români care au ieşit în stradă pentru justiţie, nu pentru corupţie. Încă aveţi timp să faceţi un pas înapoi şi să nu predaţi ţara în braţele celor de la PSD & co. Ştiu că Dvs. nu mai aveţi nimic de pierdut politic. Dar România are. În acest moment reformele asumate de Dvs. sunt nişte cuvinte goale de conţinut. Sper din tot sufletul că întâlnirile Dvs. de la Grivco să fie doar o tristă amintire pentru democraţia românească şi decizia Dvs. de revocare a ministrului Justiţiei să nu renască un nou USL mascat pe care îl vedem foarte activ în Sectorul 1”, a precizat Clotilde Armand.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi ordinul de revocare a ministrului Justiţiei, Stelian Ion. Şeful statului a semnat şi ordinul de desemnare cu statut interimar în fruntea ministerului a lui Lucian Bode.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici