Clotilde Armand: Construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down, din nou pe ordinea de zi

Primarul Sectorului 1 al Capitalei Clotilde Armand susţine că proiectul privind construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down va fi introdus pe ordinea de zi a Consiliului local la următoarea şedinţă. Primarul a fost acuzat că a blocat cu intenţie acest proiect.

1769 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: Construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down, din nou pe ordinea de zi

Clotilde Armand: Construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down, din nou pe ordinea de zi

Primarul Sectorului 1 al Capitalei Clotilde Armand susţine că proiectul privind construirea centrului pentru copiii cu sindrom Down va fi introdus pe ordinea de zi a Consiliului local la următoarea şedinţă. Primarul a fost acuzat că a blocat cu intenţie acest proiect.

„Nimeni nu s-a opus şi nu se opune proiectului privind construirea centrului pentru copiii cu Sindrom Down din Parohia Mavrogheni. Proiectul a fost pe ordinea de zi suplimentară în şedinţa trecută a Consiliului Local al şi a fost retras de mine pentru că aveam câteva nelămuriri despre acesta. Imediat după şedinţă l-am primit pe preotul paroh şi pe doamna arhitect în cabinetul meu. Am lămurit tot ce era de lămurit. I-am asigurat că intră în următoarea şedinţă proiectul, va fi introdus din nou pe ordinea de zi şi are tot sprijinul meu”, a transmis marţi Clotilde Armand.

Ea susţine că „unii adversari politici au ales cinismul şi folosesc aceşti copii nevinovaţi pentru lupte politice, dezinformare şi pentru a mă ataca”.

Primarul Sectorului 1 spune că mai multe proiecte de pe ordinea de zi nu au fost adoptate: „Tot în şedinţa trecută trebuia votată rectificarea bugetară. Erau mai multe puncte pe ordinea de zi. Printre acestea: investiţiile pentru extinderea şcolilor sau Grădiniţa de Vară. Consilierii PNL şi PSD au făcut front comun şi nu au votat. E tare trist să vezi atâta ticăloşie adunată la un loc”.

Liberalul Sebastian Burduja a susţinut luni că primarul Clotilde Armand a blocat proiectul pentru copiii cu Sindrom Down din răzbunare.

„Zilele trecute s-a întâmplat ceva efectiv de neimaginat la Primăria Sectorului 1: primarul Armand Clotilde a blocat proiectul primului centru integrat pentru copiii cu Sindrom Down din România. Da, aţi citit bine, chiar dacă pare absurd şi ireal. A făcut asta din răzbunare faţă de PNL, în dispreţ total faţă de nişte copilaşi nevinovaţi, care ar trebui lăsaţi deoparte de orice joc politic murdar”, a transmis preşedintele PNL - Sectorul 1, Sebastian Burduja.

Liberalul a mai spus că centrul pentru copiii cu Sindrom Down urmează să fie construit lângă Piaţa Victoriei, pe un teren care aparţine Bisericii Mavrogheni. Potrivit lui Burduja, proiectul are toate avizele, dar nu a fost adoptat deoarece liberalii au refuzat să voteze alt proiect, promovat de primar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici