Clotilde Armand lasă aproape 100 de angajaţi de la ADP fără sporul de antenă. ”Din 2016 primeau 15% în plus la salariu”

  • Aproape 100 de angajaţi de la Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1 vor fi mutaţi din imobilul de pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 în Piaţa Mureş şi în clădirea din Şoseaua Odăi.
  • Clotilde Armand susţine că în felul acesta nu va trebui să mai plătească sporurile de antenă.
6315 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand lasă aproape 100 de angajaţi de la ADP fără sporul de antenă. ”Din 2016 primeau 15% în plus la salariu”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că sporul de antenă de care beneficiau cei aproape 100 de angajaţi de la ADP va fi sistat, odată cu relocarea, mai ales că, după ce s-a documentat, a aflat că în zonă nu sunt radiaţii. Banii care erau plătiţi pe sporuri de antenă vor fi direcţionaţi către investiţii în educaţie şi în infrastructura şcolară.

„Astăzi am aflat uluită că toţi aceşti angajaţi beneficiau, încă din anul 2016, de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu şi multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administraţie în baza unei expertize realizată de o firmă privată, iar de atunci şi până acum nu a mai fost reactualizată. Am verificat personal pe site-ul ANCOM şi am constatat că nu este absolut nicio problemă privind radiaţiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decât limitele legale. Îi anunţ pe toţi angajaţii ADP care vor fi mutaţi din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceştia urmând să fie investiţi în educaţie şi şcoli”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Pentru a se asigura că nu este nicio problemă cu proiectul Şcolii Regale, Clotilde Armand a solicitat ANCOM să verifice nivelul actual al radiaţiilor din zona imobilului din Bulevardul Poligrafiei nr. 4.

De asemenea, a solicitat tuturor directorilor din instituţiile aflate în subordinea Consiliului Local, care plătesc sporul de antenă în valoare de 15% din salariu, să-şi actualizeze expertizele de măsurare a radiaţilor cu Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii pentru a nu exista niciun fel de îndoială cu privire la siguranţa cetăţenilor care apelează la serviciile acestor structuri şi, implicit, a angajaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici